Kuulunen ihmisiin, joita voisi ällöseksuaaleiksikin nimittää. Käytännössä minua ei voi ällöksi syyttää, koska käytäntöön asti en ole halunnut, mutta fantasiani ja tarpeeni ovat monet.

Ällöydestäni huolimatta ehdottomat rajani pudottavat minut pois ällöistä ällöimpien korista. Ei ulosteita, ei oksennusta, ei viiltelyä, ei lävistämistä tai neuloja, ei kuristamista, ei pysyviä fyysisiä haittoja tai mielenterveyden murentumista, ei verta, ei aseita, ei huumeita, ei rankkaa julkista häpäisemistä eikä toimintaa, joka estää työn tai opiskelun.

Rajatussa piirissä persoonaani kohdistuva psykologinen manipulointi on toinen juttu. Tarpeeni kietoutuvat fantasioissa usein alistamisen, mitätöinnin, häpäisemisen, arvottomuuden ja hallitsemattomuuden tematiikkaan. Niihin liittyy ehdoton valta, oman tahdon kieltäminen ja rajat, jotka eivät ole omassa hallinnassani. Tee minusta arvoton ja vie minut sinne, minne en halua ja uskalla. Se on fantasioideni perusvire.

Alistuva on toinen puoleni. Toinen on alistaja. Mutta jos en ole saanut aikaiseksi edes alistua käytännössä, niin alistajaksi minusta on vielä vähemmän. Olen pehmeä ja hellä. Minun olisi vaikea kävellä kenenkään ylitse, saati tuottaa kenellekään kipua. Nautin alistamisen ajatuksesta, vallan dynamiikasta, mutta persoonasti tuskin on käytäntöön. 

blogiavarten.jpg