Heteroseksi ei tee homoa heteroksi, ei kaapista astumisen jälkeenkään. Vaikka homo uteliaisuuttaan tai vaihtelun vuoksi hyppäisikin joskus harvakseltaan heteron petiin, hänen itsensä nimeämä identiteetti yleensä uskotaan. Uskomiseen vaikuttaa heteroidentiteetin kulttuurinen asema. Heterous on normi, jota ei tarvitse kieltää, koska siihen ei liity erilaisuutta tai häpeää.

Heteron harjoittama homoseksi sen sijaan leimaa heteron homoksi. Tekoa ei auta puolustella juuri mitenkään. Ei voi vedota pelkkään kosketuksen nautintoon, ei fetissiin tai homoseksistä seuraavan häpeän aiheuttamaan ristiriitaiseen mielihyvään. Erityisesti homoseksiä harjoittava mies on vähintään bi. Naisella liikkumavara lienee vähän suurempi. Heteronaisen seksuaalisuus on yleensäkin sosiaalisesti laveampi kuin heteromiehen.

Tahtoisin kokeilla homoseksiä erityisesti pakotettuna. Silloin siihen tulisi liittää käsketty intiimiys, joka toisi mukaan kiihottavaa inhoa ja häpäisyä.

Voisin kokeilla homoseksiä myös sillä tavoin, että kummankin huomio olisi pelkässä kyrvässä. Miehen suuteleminen tai yleensä kiihottumiseen liittymätön läheisyys tuntuvat vierailta.

Pitäisi vain jostain löytää kokeilukumppani, jonka kanssa tarpeet aidosti kävisivät yhteen. Luulen sen olevan vaikeaa. 

blogiavarten.jpg