Feminismin uusimmille tuulille näyttää olevan ominaista paluu konservatiivisuuteen, johon kuuluu myös muiden naisten kontrollointi. Kaikille feministeille ei enää riitä, että nainen osoittaa täysissä sielun ja ruumiin voimissa suostumuksellisuutta, vaan suostumuksellisuudenkin nähdään toimivan patriarkaatin hallitsemassa yhteiskunnassa, jossa naisen valinta on tosiasiallisesti kulttuurin ohjaama patriarkaatin valinta.

Vaikka vetoaisi siihen, että miehillä on krooninen pula alistavista naisista ja myös lesbot ja homot harrastavat kinkyilyä, ääni ei muutu kellossa. Edelleenkin taustavoimana nähdään paha patriarkaatti.

Siihen en ole nähnyt kenenkään vastaavan, millaista on patriarkaattivapaa feministinen seksi. Kaiketi se on naisten tarpeita palvelevaa, mutta jos naisen tarpeisiin kuuluu halu alistua ja mahdollisesti kokea kipua, mitä sitten tehdään?

Jotkut ehdottavat ratkaisuksi eheytymistä, sitä samaa, jota kristityt tarjoavat homoille. Feminismissä leviää käsitys, että satuttamista ja nöyryyttämistä kaipaavat ihmiset ovat traumatisoituneita ja rikkinäisiä, joiden tulee parantua. Silloin tällöin foorumeille myös ilmestyy kyselemään joku, miten pääsisi eroon pakkomielteisestä kinkymielisyydestään.

En usko, että kinkyidentiteettiään voi muuttaa. Vaikka kinkyilystä tehtäisiin laitonta, se jatkuisi aivan niin kuin homouskin. Joillekin kinkyily on kiva pikkulisä seksielämään, mutta paljon on joukossa ihmisiä, joille valtaleikit ovat ainoa mahdollinen tapa elää seksuaalisuutensa täydeksi.

blogiavarten.jpg