Huomautus. Tämä on fantasiaa, josta lienee toteuttamiskelpoista jokin osa. Tämä fantasia kiehtoo minua myös niin päin, että koulutettavana olisi nainen ja itse olisin kouluttajana.

Tavoite:

Koulutuksen tavoite on pakottaa orja luopumaan kivun, häpäisyn ja pelon keinoin heteroidentiteettinsä mukaisesta käytöksestä ja opettaa hänet palvelemaan homojen tarpeita. Ennen sopimuksen allekirjoittamista orja ja kouluttaja sopivat ehdottomista rajoista, joita ei saa ylittää, mutta seuraavien ehtojen tulee mahtua sallittujen rajojen sisään. Jos orja ei hyväksy niitä, sopimusta ei synny.

Orjan ehdottomat velvolllisuudet:

Velvollisuudet koskevat orjaa sekä silloin, kun kouluttajana on hänen omistajansa, että silloin, kun kouluttajana on orjan omistajan nimeämä henkilö. 

1. Orjalla ei ole oikeutta valehteluun. Valehtelulla ei saa peittää häpeää, pelkoa, menneisyyden haamuja tai kouluttajan määräämiä epäonnistuneita tehtäviä, vaan orjan tulee olla kouluttajalle vilpitön ja avoin, jotta kouluttaja voi hyödyntää orjan haavoituvuuden ja murtaa tämän.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että kouluttajan mahdollisuus orjan henkiseen ja fyysiseen satuttamiseen on tärkeämpää kuin orjan oikeus itsensä psyykkiseen ja fyysiseen suojeluun.

2. Orjalla ei ole oikeutta turvasanaan, vaan kouluttajalla on oikeus kouluttaa orjaa etukäteen sovittujen rajojen puitteissa. Jos orja on arvioinut väärin sietokykynsä ja huomaa koulutuksen itselleen henkisesti tai fyysisesti liian rankaksi, hänellä ei siitä huolimatta ole oikeutta pyrkiä keskeyttämään koulutusta tai vaikuttamaan koulutuksen sisältöön. 

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että etukäteen neuvoteltujen rajojen puitteissa kouluttajalla on oikeus kiduttaa häntä henkisesti ja fyysisesti rajattomasti.

3. Orjalla ei ole oikeutta yrittää kieltäytyä seksistä ja läheisyydestä sanoin, elein tai teoin, vaan kouluttajalla on oikeus käyttää orjaa tarpeisiinsa milloin ja missä tahansa miten tahansa. 

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy olevansa kouluttajansa käytössä kaikkina vuorokaudenaikoina kaikissa tilanteissa ja paikoissa orjan omista tarpeista ja tunteista riippumatta.

4. Orjalla ei ole oikeutta kieltäytyä satuttavasta seksistä. Seksi ei ole orjan vaan kouluttajan tarpeita varten. Kouluttajalla on oikeus tehdä seksin harrastamisesta orjalle kivuliasta ja epämiellyttävää omaksi huvikseen ja orjaa kouluttaakseen.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että seksi on kouluttajan nautintoa tai orjan satuttamista varten eikä koskaan orjan nautintoa varten.

5. Orjalla ei ole oikeutta kondomin käyttöön tai kondomin käytön pyytämiseen, vaan hänen tulee hyväksyä suojaamattoman seksin riskit ja luottaa kouluttajan arviokykyyn.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että koulutukseen kuuluu riskejä, joita ei voi hallita.

6. Orjan tulee palvoa kouluttajansa kyrpää ja kaikkea, mitä sieltä tulee ulos.

 • Orjalla ei ole oikeutta epäröidä puhdistaa kielellään ja huulillaan monta päivää pesemättä ollutta kouluttajansa kyrpää. 
 • Orjalla ei ole oikeutta epäröidä niellä kouluttajansa spermaa tai pissaa ja ottaa sitä kasvoilleen tai vartalolleen, juoda sitä lasista tai lisättynä ruoan tai juoman joukkoon.
 • Orjalla ei ole oikeutta pestä pois iholleen tai vaatteisiinsa saamaansa spermaa tai pissaa ilman kouluttajansa lupaa.
 • Orjan tulee opetella nielemään kouluttajansa pissa valuttamatta sitä ulos suustaan, jotta kouluttaja voi käyttää orjaa vessanaan haluamissaan tilanteissa, esimerkiksi yöllä sängyssä.
 • Orjan tulee harjoitella kyrvän nielemistä syvälle kurkkuunsa dildoin ja kouluttajansa opetuksin. Yökkäysrefleksi ei ole peruste opettelun ja opettamisen lopettamiseen.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että kouluttajan kyrpä on hänen elämänsä keskipiste, jota orjan tulee palvoa, ihailla ja palvella sen hajuja tai makuja pelkäämättä.

7. Orjan tulee palvoa kouluttajansa pestyä pyllyreikää. Hänen täytyy opetella jännittämään kielensä ja työntämään se syvälle kouluttajan reiän ryppyjen väliin rytmikkäästi työnnelle tai jäntevästi pyörittäen. Hänen tulee opetella nuolemaan reikää laakein, kostein liikkein, mutta myös hienotunteisesti kielen kärjellä.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että kouluttajan pesty pyllyreikä on hänen elämänsä toinen keskipiste, jota orjan tulee palvoa, ihailla ja palvella sen hajuja ja makuja pelkäämättä.

8. Orjalla ei ole oikeutta itsetyydytykseen, itsensä hyväilyyn tai laukeamiseen ilman lupaa.

 • Orjan tulee ymmärtää, että hän on olemassa tyydyttääkseen muiden miesten tarpeita. Orjan keskittyminen omiin tarpeisiinsa olisi itsekeskeistä nautinnontavoittelua ja haittaisi keskittymistä muihin miehiin.
 • Orjan tulee ymmärtää, että seksuaalienergian patoaminen pitää yllä seksuaalista motivaatiota ja helpottaa homojen palvelemista, joka heterolle saattaisi muuten olla vaikeaa.
 • Orjan tulee ymmärtää, että seksuaalisen nautinnon kieltäminen on tapa alistaa ja alentaa orja, mikä on koulutuksen keskeinen tavoite.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että häneltä riistetään omaan tyydyttymiseen liittyvä seksuaalisuus ja hänestä tehdään pelkkä väline muiden tyydyttämiseksi.

9. Orjalla ei ole oikeutta nettiyksityisyyteen tai omistamiseen kuin rajoitetusti. 

 • Orjan tulee antaa kaikkien nettipalveluidensa salasanat ja tunnukset kouluttajalleen (omistajalleen), joka saa muuttaa ne ja käyttää tilejä harkintansa mukaan. Tämä koskee myös pankkipalveluita.
 • Orjan tulee luetuttaa kaikki saapuva posti kouluttajallaan, ennen kuin lukee sen itse. Tämä koskee myös yksityistä postia.
 • Orjalla on oikeus säilyttää ennen koulutussuhdetta hankkimansa omaisuus, mutta koulutuksen aikana hankitut rahat kuuluvat kouluttajalle (omistajalle). Kouluttaja jakaa niistä orjalle välttämättömään toimeentuloon harkintansa mukaan.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että hän on kouluttajalleen täydellisen paljas myös julkisessa nettielämässään. Kouluttaja päättää, millaisen kuvan orja itsestään julkisuuteen antaa. Orjalla itsellään ei ole oikeutta päättää siitä.

10. Orjalla ei ole oikeutta päättää pukeutumisestaan, ulkonäöstään tai orjuuden merkeistään.

 • Kouluttaja voi käskeä orjan pukeutumaan miten tahansa, myös tytöksi.
 • Kouluttajalla on oikeus vaatia orjaa käyttämään orjuuden merkkejä kuten kaulapantaa tai ottamaan tatuointeja tai polttomerkkejä.
 • Kouluttajalla on oikeus määrätä orjan karvoituksesta, myös hiustyylistä.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että hänen on esiinnyttävä juuri sellaisena kuin kouluttaja tahtoo riippumatta siitä, kuinka vaivalloista se on tai kuinka paljon se aiheuttaa sosiaalista häpeää.

11. Orjalla ei ole oikeutta katsoa kouluttajaansa silmiin ilman erillistä lupaa. Kouluttajalla ja orjalla ei ole ihmissuhdetta, vaan orja on esine, kasa kuritettavaa ja raiskattavaa lihaa ja häpäistävää mieltä, jota kouluttaja käyttää omaan tyydytykseensä orjan inhimillisistä tarpeista piittaamatta.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että hän ei ole kouluttajalle ihminen kuin sovituissa rajoissa, vaan pelkkä esine, jota kouluttaja voi käyttää mielivaltaisesti ja estottomasti omiin tarpeisiinsa haluamallaan tavalla.

12. Orjalla ei ole oikeutta vaalia yhteyttä naisiin kuin pakottavissa tilanteissa, joihin kuuluvat perhesuhteet ja välttämättömät opiskelu- ja työkohtaamiset.

 • Orja ei saa katsoa naisia julkisissa tiloissa, vaan hänen täytyy etsiä katseensa kohteeksi miehiä tai pitää katse alhaalla.
 • Orja ei saa viestiä naisten kanssa ilman pakottavaa syytä.
 • Orjan tulee poistaa kaikki naiset someyhteyksistään. 
 • Orjan tulee vaihtaa julkisissa tiloissa ja liikennevälineissä paikkaa, jos se on mahdollista hämmennystä aiheuttamatta, kun nainen istuu hänen viereensä.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että hänen maailmassaan on enää lähes yksinomaan miehiä, joita orjan tulee ihailla ja palvoa ja joista orjan tulee kiihottua.

13. Orjalla ei ole oikeutta käyttää kouluttajastaan etu- tai sukunimeä tai puhua itsestään minä-muodossa. Kouluttajasta tulee käyttää hänen toivomaansa puhuttelua. Itseensä orjan tulee viitata ilmaisulla "se orja", jotta orja muistaisi esineen asemansa. Orjalla ei ole minuutta, eikä orja saa koskaan puhua minä-muodossa.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että häntä kohdellaan kuin esinettä tai eläintä eikä kuin ihmispersoonaa.

14. Orjalla ei ole oikeutta nautintoaineisiin tai mausteiden käyttöön.

 • Karkit, makeat tuotteet ja snäksit kuten perunalastut ovat kielletty. 
 • Mausteiden käyttö ruoanlaitossa on kielletty. Suolaa ei saa lisätä ruokaan, vaan terveyden vaatima määrä tulee nauttia sellaisenaan lusikalla.
 • Alkoholi, kahvi, tee ja kaikki muut maustetut juomat ovat kiellettyjä. Orjalla on oikeus juoda ainoastaan vettä.
 • Leikkeleiden, vihannesten, juuston ja rasvan käyttö leivän päällä on kielletty. Tarvittava öljy on nautittava sellaisenaan lusikalla.
 • Tuore leipä on kielletty. Orjalla on oikeus vain näkkileipään tai kuivattuun ruisleipään.
 • Kaikenlaisten valmistuotteiden ostaminen on kielletty. Tämä koskee myös esimerkiksi marinoituja lihoja, leikkeleitä ja juustoja. Liha on syötävä maustamattomana ja suolaamattomana.
 • Ulkona syöminen on kielletty, myös työpaikalla tai opiskelupaikassa syöminen. Nämä ruokailut tulee korvata omilla eväillä.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että hän luopuu kaikista ruokanautinnoista ja hyväksyy ruoan elämässään ainoastaan välttämättömäksi energianlähteeksi.

15. Orjalla ei ole oikeutta täysimittaiseen yöuneen. Orjalla on lupa nukkua enintään kuusi tuntia yössä, jotta hänestä tulisi pysyvästi väsynyt, tahdoton ja ärtynyt, jolloin orjalle annettu koulutus on kuormittavampaa.

 • Orjan tulee mennä sänkyyn seitsemältä illalla, mutta hän ei saa nukahtaa ennen kahdeksaa. Valvominen tulee varmistaa asettamalla herätys hälyttämään kymmenen minuutin välein.
 • Orjan tulee herätä viimeistään kahdelta aamuyöllä. 
 • Välittömästi heräämisen jälkeen orjan on otettava kahden minuutin kylmä suihku, jotta herääminen olisi kokonaisvaltainen. Suihkun jälkeen orja ei saa kuivata itseään tai pukea heti vaatteita ylleen, vaan hänen tulee palelemisesta huolimatta odottaa, että iho kuivuu ilman kuivaamista.
 • Orjalla ei ole uniajan ulkopuolella oikeutta maata lattialla, sohvalla tai sängyllä eikä istua tuolissa siten, että nojaa selkänojaan.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että hän on jatkuvasti väsynyt ja että hän menee varhain nukkumaan ja herää aikaisin ja luopuu siten mahdollisuudesta tavanomaiseen sosiaaliseen elämään.

16. Orjalla ei ole oikeutta viihteeseen.

 • Netti on kielletty ilman poikkeuslupaa. Nettiä vaativat etätehtävät saa kuitenkin suorittaa ilman lupaa, mutta tehtäviä suorittaessa saa käyttää vain erikseen sallittuja palveluita. Kouluttajalla on oikeus tarkistaa orjan tietokone milloin tahansa.
 • Televisio ja radio ovat kiellettyjä.
 • Lehtien ja kirjojen lukeminen ovat kiellettyjä myös kodin ulkopuolella.
 • Muiden kuin välttämättömien käytännön asioiden hoitoon ja perhesuhteiden hoitoon tarkoitettujen puheluiden soittaminen on kielletty.  

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että hänen elämänsä ainoat sisällöt ovat koulutus ja kuritus etätehtävineen, kouluttajan seksuaalinen palveleminen ja työ. Tyhjällä ajalla orjan tehtävä on opetella palvomaan mielessään kouluttajaansa.

17. Orjalla ei ole oikeutta ystäviin tai itse valittuihin seksisuhteisiin. Orjan tulee hyväksyä, että hänen elämänsä ainoa sisältö on pakollisia velvollisuuksia lukuun ottamatta muiden miesten palveleminen ja kuritukseen alistuminen. 

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että hänen elämänsä on pientä ja sisällötöntä ja häpeän ja kivun ja pelon täyttämää ja että vaihtelua siihen tuovat ensisijaisesti muiden tarpeiden tyydyttäminen ja kivun ja nöyryytyksen sietäminen.

18. Orjalla ei ole oikeutta rajattomaan ulkoiluun. 

 • Sallittu ulkoiluaika on aamuyöllä puoli kolmesta puoli kuuteen. 
 • Orja saa käydä ruokakaupassa kaksi kertaa viikossa. Matkat on tehtävä lähimpään kauppaan ja kauppareissun kesto tulee minimoida ja ilmoittaa kouluttajalle.
 • Orjan tulee kaikilla matkoilla pyrkiä mahdollisimman nopeasti lähtöpaikasta päämäärään.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että häneltä riistetään vapaus virkistäytyä ulkoilemalla haluamanaan aikana ja että hänellä ei ole mahdollisuutta tavanomaiseen sosiaaliseen kanssakäymiseen.

19. Orjalla ei ole oikeutta vakiintuneeseen painoon.

 • Orjan tulee aina olla lihotus- tai laihdutuskuurilla kouluttajan päätöksen mukaan.
 • Orjalla tulee olla energianpuutteen vuoksi voimaton ja ärtynyt olo tai ylensyömisen ja vatsaa ärsyttävän ruoan vuoksi huono olo. Ruokavaliota muutetaan sen mukaan, mistä orja kärsii.
 • Orjan tulee raportoida kouluttajalle aamupainonsa joka päivä täsmälleen samaan aikaan.  
 • Orjan painon tulee pitkällä aikavälillä seurata kouluttajan asettamaa tavoitetta. 

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että hänellä on energianpuutteen tai ylensyömisen tai itselleen sopimattoman ruoan vuoksi huono olo, joka orjan tulee sietää osoitukseksi nöyrtymisestä kouluttajan tahtoon.

20. Orjalla ei ole oikeutta elää arkeaan raportoimatta siitä kouluttajalleen. Orjan tulee kantaa mukanaan puhelinta, joka kertoo kouluttajalle jatkuvasti orjan sijainnin. Lisäksi orjan tulee käyttää muistivihkoa, johon hän kirjaa alla mainitut toimet. Orjan tulee siirtää joka päivä muistivihon sisältö nettiin. Kouluttajalla on oikeus milloin tahansa tarkastaa nettiin kirjatun ja muistivihon vastaavuus.

Orjan tulee raportoida kirjallisesti seuraava:

 • Siirtymät työ- tai opiskelupaikan tai kodin ulkopuolella.
 • Siirtymät työ- tai opiskelupaikan sisällä.
 • Aamu-ulkoilun toiminta ja reitti.
 • Syömisajat, syömisen kesto ja ruoka, jota söi.
 • Vessakäynnit, iso vai pieni tarve.
 • Suihkujen ottaminen.
 • Ihmiset, joita päivän aikana tapasi.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että hänen arkensa on kokonaisuudessaan kouluttajan nähtävissä ja ettei hänellä ole oikeutta arkiseen yksityisyyteen.

21. Orjalla ei ole oikeutta kotirauhaan. Kouluttaja tai kuka tahansa, jolle kouluttaja on antanut orjan avaimen, voi tulla milloin tahansa varoittamatta orjan asuntoon ja ruveta käyttämään orjaa tarpeisiinsa.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että hänen on vaikea rentoutua kotona ja että hänen on koko ajan oltava valmis palvelemaan ovesta sisään tulevaa miestä riippumatta siitä, onko mies tuttu vai tuntematon.

22. Orjalla ei ole oikeutta merkitsemättömään vartaloon. Orjan on huolehdittava, että hänen vartalonsa etu ja takapuolella on koko ajan näkyvissä ruoskan tai nipistinten jättämät koulutuksen merkit. Jos merkit rupeavat katoamaan, orjan tulee kertoa tästä hyvissä ajoin kouluttajalle.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että hänen vartalonsa paljastaa aina hänen alisteisen asemansa, johon kuuluu myös ankara fyysinen kuritus.

23. Orjalla ei ole oikeutta oikeudenmukaisuuteen. Kouluttaja voi motivoida orjaa lupaamalla tälle onnistumisesta kurituksen loppumisen tai muuta helpotusta, mutta kouluttajalla on samalla oikeus muuttaa milloin tahansa mielensä ja kohdella orjaa ennakoimattomasti ja mielivaltaisesti. 

Kun kouluttaja ei toteuta lupaustaan, orjan tulee nöyrästi kiittää tätä mielenmuutoksesta osoittaakseen, että mikä tahansa, mitä kouluttaja tekee, on oikein ja arvostettavaa.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että hänen tulee alistua kouluttajan ennakoimattomalle käytökselle ja vahvistaa sitä kiitoksilla. 

24. Sopimuksen kesto on allekirjoitushetkestä yksi vuosi. Orjalla ei ole oikeutta purkaa tai muuttaa sopimuksen sisältöä millään perusteella. Kouluttajalla on oikeus purkaa, myydä tai lahjoittaa sopimus milloin tahansa. Myyty tai lahjoitettu sopimus astuu voimaan sellaisenaan uuden kouluttajan kanssa. Orjalla ei ole sananvaltaa uuden kouluttajan valintaan.

Jos orja ei tahdo vuoden päästä uudistaa sopimusta, mutta kouluttaja tahtoo, kouluttajalla on mahdollisuus sovittujen rajojen puitteissa mutta poikkeuksellista henkistä välinpitämättömyyttä ja fyysistä julmuutta harjoittamalla yrittää murtaa orja suostumaan uuteen sopimukseen usean kuritusviikon aikana. Jos orja murtuu kouluttajan kidutuksessa ja häpäisyssä, uuden sopimuksen kesto on kolme vuotta. Sopimuksen sisältö säilyy entisellään.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että hän on pelkkä esine, joka voidaan hylätä, lahjoittaa tai myydä muiden huviksi ja josta voi tulla orja loppuelämäkseen, jos hänen sietokykynsä ei riitä kestämään kouluttajan sopimuksen uusimiseen painostavaa kuritusta.

Rangaistus:

Jos orja rikkoo yhtäkin sopimuksen kohtaa sillä tavalla, että rikkomus voidaan varmasti todeta tai orja myöntää rikkomuksen kouluttajan rikkomusta epäillessä, orjaa rangaistaan julkaisemalla orjasta netissä video, jossa hän lukee kasvot näkyvissä ja alastomaksi riisuttuna ääneen kirjoittamansa fantasian seksistä perheenjäsentensä kanssa.

Fantasian tulee olla yksityiskohtainen, siinä täytyy harrastaa monenlaista eri tavoin häpeällistä seksuaalista toimintaa ja sen on oltava pituudeltaan vähintään yhdeksän A4-arkkia. Perheenjäsenet on kuvailtava totuudellisesti oikean ulkonäkönsä mukaisesti ja heistä on käytettävä heidän oikeita nimiään.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja hyväksyy, että epäonnistuessaan yhdessäkin sopimuksen esittämässä vaatimuksessa orja leimautuu sosiaalisesti loppuelämäkseen ja tekee perheenjäsentensä elämästä henkisesti kohtuuttoman vaikeaa ja kuormittavaa.

Tämän sopimuksen allekirjoittamalla orja ymmärtää, että käytännössä hänellä ei ole moraalisesti ja käytännöllisesti muuta mahdollisuutta kuin onnistua, koska epäonnistumisen seuraukset ovat julmat ja kohtuuttomat sekä orjalle itselleen että hänen perheelleen.

Rangaistuksen kohduuttomuudesta huolimatta orja ymmärtää, että sääntöjä rikkomalla hän on itse valinnut kohtalonsa, eikä kritisoi kouluttajaa rangaistuksen langettamisesta, vaan kiittää kouluttajaa, joka toimi oikeudenmukaisesti sopimuksen mukaan.

blogiavarten.jpg