Olen mietiskellyt, miksi olen viehtynyt mahdollisuudesta viedä naiselta neitsyys. Parikymppinen ujo ja kokematon opiskelijatyttö, joka tahtoo harrastaa seksiä ensimmäisen kerran juuri minun kanssani, on kiihottava mielikuva.

Koska minuun vetoaa valtadynamiikka, lienee perusteltua olettaa, että se liittyy tähänkin asiaan. Neitsyydestä eroon pääsemisen voi tulkita tilanteeksi, jossa joku antaa jollekin oikeuden johonkin. Koska neitsyyteen liittyy nykymaailmassakin vielä jonkin verran symbolisia merkityksiä, jännittämistä ja pelkoakin, se on harvalle nuorelle merkityksetön tilanne. Niinpä tytön antautuminen seksiin on yhdenlainen vallan ojennus. 

Neitsyen vallan ojennuksen arvoa korostaa vielä se, että yleensä nainen antaa ja mies saa. Valta-asetelma korostuu satunnaisissa seksisuhteissa ja neitsyen ensimmäisessä seksikerrassa oikein erityisesti. 

Neitsyyden vieminen siis kiihottanee minua, koska koen sen vallankäytöksi, vaikka en ole sen sorttinen mies, joka vie tai ottaa. Pikemminkin kysymys on siitä, että tahdon antaa nautintoa ja turvallisen kokemuksen, mutta yhtä kaikki valta-asetelma siinäkin on taustalla.

Lisäksi neitsyeistä viehättymiseeni vaikuttaa heikko itsetuntoni. Ujo ja arka ihmisparka nauttii tilanteista, joissa epäonnistumisen todennäköisyys on pieni. Kun tyttö ei edes tiedä, mitä odottaa, hyväksytyn saa kehnommallakin suorituksella. Tyttö todennäköisesti kääntää epäilyksensä omaan suoriutumiseensa sen sijaan että osaisi kritisoida kumppaniaan.

blogiavarten.jpg