Sinkkujulkkiksillakin on seksuaaliset tarpeensa. Moni julkkiksista tyytynee sinkkuna ollessaan omaan käteensä niin kuin suurin osa muistakin sinkuista. Mutta entä julkkikset, jotka tahtovat ihokosketukseen? Kuinka he onnistuvat pitämään seksielämänsä piilossa, vaikka siitä kertomisella on sekä huomioarvo että rahallinen arvo?

Maksulliset palvelut? Onko julkkiksille, erityisesti maailmanmaineisille superjulkkiksille, omat suljetut piirinsä, joissa laadukkaita seksipalveluita tarjotaan rajatun joukon kesken?

Rehellisten perushuorien käyttö? Moraalia on monenlaista. Huorien moraali taitaa olla keskimäärin korkea, mitä tulee asiakkaiden yksityisyyden varjelemiseen. 

Julkkisten keskinäiset vakijärjestelyt, joissa valta jakautuu symmetrisesti ja joissa kummankin kannattaa olla hiljaa.

Vakipanot, jotka hiljennetään uhkaavilla sopimuksilla? Jos kerrot, maksat.

Mutta entä ne yhden yön suhteet, jotka saattavat syntyä kännissä tai aineissa harkitsemattomasti? Liittyykö niihin uhkailua, voitelua tai vastaavaa? Luulisi, että ympäriinsä paneskelevan julkkiksen kohdalle edes joskus sattuisi ihminen, joka ei malta pitää valloitustaan pelkästään omana tietonaan vaan kertoo siitä somessaan tai myy sen lehdille. 

blogiavarten.jpg