Tehtävä:

  • Kouluttaja määrää aluksi orjan juomaan kerralla litran kylmää kahvia, jotta pissahätä alkaisi kehittyä.
  • Ennen jokaista pissalla käyntiä orjan on juotava neljä desiä kylmää kahvia.
  • Ennen jokaista pissalla käyntiä naisorjan on työnnettävä pilluunsa suuri dildo 30 kertaa ja pyllyynsä suuri anustappi 15 kertaa. Dildon ja tapin täytyy tulla kokonaan ulos ennen jokaista työntöä. Toisen reiän tulee olla täytettynä samaan aikaan, kun dildo tai tappi liikkuu toisessa reiässä.
  • Ennen jokaista pissalla käyntiä miesorjan on työnnettävä pyllyynsä suuri dildo 20 kertaa ja hierottava terskaansa polttavaa tai kirvelevää ainetta. Miesorjan on huolehdittava valitsemallaan tavalla, että terskan iho on koko ajan arka ja vähän rikki, jotta aineiden käyttö olisi mahdollisimman tuskallista. Dildon on tultava kokonaan ulos ennen jokaista työntöä.
  • Kouluttaja päättää tehtävän keston ja orjan on toimitettava kouluttajalle kuvia käytetyistä rei'istään tehtävän lopuksi.

Sananen:

Suuri kahvin määrä pitää huolen siitä, että pissahätä on melkein jatkuva. Pissaamisen liittyvät velvoitteet taas tekevät alapäästä aran ja kivuliaan. Koska pissahätä kasvaa tehtävän edetessä ja samalla alapään arkuus voimistuu, tehtävä on piinallinen ja vaatii orjalta lujaa sitoutumista ja sietokykyä.

blogiavarten.jpg