Muistathan, että tämä on fantasiaa.

Pahoittelen, etten enää muista, mitä olen aikaisemmin kirjoitellut, joten saatan toistaa itseäni.   

Tehtävä:

  • Nuori naisorja käsketään perjantaina puoli kuudeksi lähikirjastoon, jossa on lukemiseen tarkoitetut nojatuolit. Orjan tulee pukeutua pakaroiden alaosan paljaaksi jättäviin niukkoihin ja tiukkoihin shortseihin, tiukkaan toppiin ja korkokenkiin. 
  • Orjan tulee ottaa mukaansa käsilaukku, jossa on yöpymistarpeet.
  • Orjalle kerrotaan etukäteen, että hänet tulee noutamaan illan aikana orjalle tuntematon keski-ikäinen domme, jolla on lupa teettää orjalla viikonlopun aikana seuraavat tehtävät: Orgasmin nuoleminen, dommen pillun nuoleminen puhtaaksi aina pissaamisen jälkeen, dommen puhtaan pyllyreiän nuoleminen, dommen varpaiden nuoleminen ja imeminen, kiihkeä suuteleminen ja rakastelu dommen kanssa, (suuren) dildon ja anustapin ottaminen pilluun ja pyllyyn.
  • Dommella on oikeus kurittaa orjaa kivuliaastikin kahlitsemalla ja erilaisilla välineillä lyömällä ja nipistimiä ja sähköä käyttämällä joko huvikseen tai rangaistukseksi huonosti suoritetuista tehtävistä. Dommella on lupa motivoida orjaa suoriutumaan paremmin kovaa kipua aiheuttamalla.
  • Viimeistään sunnuntaina domme piiskaa orjan kaikkialta vaatteiden alle jäävältä alueelta niin lujasti, että orjan ihoon jää kurituksen ja kivun merkit.
  • Dommea kirjastossa odottaessa orjan on istuttava ryhdikkäästi selkänojaan koskematta selkä suorana ja pää kevyesti yläviistoon, kädet polvien päällä ja jalat hyvin kevyesti levällään. Orjan on oltava valmis säilyttämään asentonsa tunteja, eikä hänellä ole oikeutta kääntää päätään tai katsettaan ja seurata, mitä ympärillä tapahtuu.
  • Viimeistään maanantai-iltana orjan on kirjoitettava omalle kouluttajalleen hyvin yksityiskohtainen raportti viikonlopun kulusta ja sen aikana koetuista tunteista. Raportissa tulee kertoa, mikä koulutuksessa oli vaikeaa ja mikä helppoa, mikä kivualiasta ja mikä nautinnollista ja lopuksi annettava itselleen arvio omasta suoriutumisesta.

blogiavarten.jpg