...piiskaa kunnes pissaa.

Tehtävä:

  1. Orja määrätään tulemaan pissahätäisenä koulutettavaksi tiettyyn aikaan ilman pikkuhousuja ja rintaliivejä tiukoissa farkuissa ja topissa.
  2. Orja määrätään riisuutumaan ja istumaan puisen jakkaran laidalle jalat mahdollisimman leveälle levitettyinä ja kädet niskan taakse ristittyinä.
  3. Kouluttaja iskee orjaa kymmenen kertaa sisäreisille ja pillulle. Jos orja ääntelee kivusta tai orjan asento pettää, isku uusitaan. Jokainen isku on niin kova, että siitä jää jälki.
  4. Orja määrätään pukemaan farkut takaisin ylleen ja asettumaan uudestaan jakkaralle entiseen asentoon.
  5. Kouluttaja iskee orjaa kymmenen kertaa rinnoille. Jokainen isku on niin kova, että siitä jää jälki.
  6. Kouluttaja käskee orjaa pissaamaan ja jatkaa samalla rintojen piiskaamista koko ajan iskuja koventaen tai välinettä kivuliaammaksi vaihtaen.
  7. Kun orjan pissaaminen loppuu ja kirvelevä pissa on levinnyt rikki lyödyille reisille ja pillulle, kouluttaja lopettaa lyömisen.
  8. Kouluttaja määrää orjan pyyhkimään lattian puhtaaksi toppinsa etuosalla ja pukemaan sen päälleen, jotta rikki lyötyjä rintoja kirvelisi pissaisen topin alla.
  9. Lopuksi kouluttaja pissaa orjan päälle tai suuhun ja käskee orjan poistumaan pissaisissa vaatteissa.

Sananen:

Tehtävä lienee orjalle haastava, koska yhtäältä pissahädän pitäisi olla mahdollisimman kova, jotta pissaamisen saisi aloitettua nopeasti, jottei kivulias rintojen piiskaaminen jatkuisi. Toisaalta hallitsematon pissahätä ei saisi tulla liian aikaisin. Myös käsketty ja kivun pakottama pissaaminen voi olla vaikeaa. 

blogiavarten.jpg