Muistathan, että tämä on fantasiaa.

Pahoittelen, etten enää muista, mitä olen aikaisemmin kirjoitellut, joten saatan toistaa itseäni.   

Tehtävä 1:

  • Kouluttaja käskee orjan laittamaan vasemman käden sormien väliin vaahtomuovisia korvatulppia ja käymään ruokakaupassa. Tulpista yksi tulee peukalon ja etusormen väliin, toinen etusormen ja keskisormen väliin, kolmas keskisormen ja nimettömän väliin ja neljäs nimettömän ja pikkusormen väliin.
  • Orjan tulee selvitä kauppareissustaan yhdellä kädellä. Kouluttaja rankaisee orjaa myöhemmin jokaisesta pudotetusta tulpasta 15 iskulla.

Tehtävä 2:

  • Kouluttaja käskee orjan kävelemään tietyn matkan tai reitin neljä vaahtomuovista korvatulppaa kummankin käden sormien välissä. 
  • Tehtävää voi vaikeuttaa esimerkiksi määräämällä reitistä pitkän, määräämällä orjalle (myös miesorjalle) jalkaan korkokengät, määräämällä orjan pissaamaan housuun lenkin aikana, määräämällä orjalle hiertävät vaatteet (esimerkiksi hiomapaperia nännien kohdalle), määräämällä orja pukeutumaan paljastavasti, määräämällä orja käyttämään liian ohuita tai paksuja vaatteita, jolloin hänelle tulee kylmä tai kuuma tai määräämällä orja laskemaan askeleensa ja kyykistymään viisi kertaa aina tietyn askelmäärän jälkeen.
  • Jos orja tiputtaa tulpan, hänen on laitettava se takaisin sormien väliin, palattava takaisinpäin 2000 askelta (laskettava) ja jatkettava sen jälkeen lenkin kiertämistä. Myöhemmin kouluttaja rankaisee orjaa kustakin tiputtamisesta 15 iskulla.

blogiavarten.jpg