Muistathan, että tämä on fantasiaa.

Pahoittelen, etten enää muista, mitä olen aikaisemmin kirjoitellut, joten saatan toistaa itseäni.   

Tehtävä:

  • Kouluttaja kertoo miesorjalleen, että tämän pylly avarretaan miespilluksi 12 kerran käsittelyllä. Orja käsketään ostamaan omilla rahoillaan 12 dildoa, jotka on pystyttävä asettamaan suuruusjärjestykseen sillä tavalla, ettei yksikään dildoista ole samankokoinen vaan että dildojen halkaisija kasvaa tasaisesti pienimmästä suurimpaan. Dildojen tulee olla aidon kyrvän näköisiä ja muotoisia.
  • Kouluttaja käskee orjaa tulemaan käsiteltäväksi valmiiksi öljyttynä ja liukastettuna  tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin samaan kellonaikaan neljänä viikkona peräkkäin.
  • Kunakin kertana käsittely alkaa orjan kahlitsemisella avuttomaan ja avoimeen asentoon, minkä jälkeen kouluttaja ja mahdollisesti kouluttajan ystävät tunkeutuvat orjan pyllyyn omilla kyrvillään pyllyä etukäteen lämmittelemättä. Halutessaan kouluttaja voi sitoa etukäteen orjan silmät, jotta tämä ei näe, keitä on paikalla ja kuka häntä raiskaa.
  • Raiskaamisen jälkeen orja raiskataan uudestaan vuorossa olevalla dildolla. Jokaisella kerralla dildo on edellistä suurempi. Kouluttaja työntää dildon sisään määrätietoisesti orjan kivusta ja rimpuilusta piittaamatta.
  • Lopuksi orjan pylly ja takareidet piiskataan ankarasti.
  • Kouluttaja ottaa (lähi)kuvia orjan pyllystä kyrvillä raiskaamisen jälkeen, dildolla raiskaamisen jälkeen ja piiskaamisen jälkeen. Orjan tulee laittaa kuvat orjablogiinsa ja liittää niihin tekstit, joissa hän kiittää nöyrästi raiskatuksi tulemisesta, halveksuu omaa pyllyään ja arvioi sen kehitystä miespilluksi, jota kenen tahansa on helppo panna.
  • Viimeisen raiskauskerran jälkeen orja saa viikon lepotauon, minkä jälkeen hänet viedään bileisiin, joissa orja on ainoa käytettävä suu ja miespillu. Orjan tulee tyydyttää illan aikana koko ryhmän tarpeet ja osoitettava uusi asemansa miespilluna ja panoreikänä ottamalla suuhunsa ja miespilluunsa kyrpä ja sen lasti kymmeniä kertoja.

blogiavarten.jpg